"Mitä ´Virkaa´ On ´Poliitikoilla´!?"

Ei mitään.



Mutta jos haluat, ja luullakseni haluat, laveamman vastauksen niin tässä on yksi hyvä.

IDEANA ei olekaan olla hyödyksi vaan nimenomaan olla HAITAKSI, ja INHOTTAA ja koetella ja ärsyttää ja hidastaa ja monimutkaistaa ja haitata ja ahnehtia ja anastaa ja varastaa ja super-ärsyttää ja vittuilla ja alistaa ja "kyykyttää" / "simputtaa" jne yms. Ad nauseam ja infinitum.

Ensinnäkin; "poliitikkoja / politiikkaa" eli laiskojen loisten kekkulointia Kaiken Keskipisteessä, ei TARVITA missään, mutta suomessa oikein erityisen vähän.
Euroopassa kun on hyvät ja helpot elinolot, kuten jossain vitun Afrikassa tai Sumatran viidakossa, missä riittää yltäkylläistä runsautta kaikille, voi sitä keikaroida ja kekkuloida ja poseerata ja patsastella ja teatraalisesti esiintyä -sen kun kerkee.
Mutta SUOMESSA sitä luulisi ymmärtävän että tällä on keskityttävä vähän tärkeämpiin ja TODELLISIIN asioihin. Ihan lumen kolauksesta ruuantuotantoon, ja muurin rakentamiseen Ryssien vastaiselle rajalle ja sen sellaiseen.
Ei ole aikaa esittää kaikkitietävää ja erehtymätöntä, Alati Kasvonsasäilyttävää Ihmismuotoista Vapaamuurarijumalaa, vaan pitäisi olla nöyryyttä olla REALISTINEN ja realismin kanssa tekemisissä.


Te KAIKKI jotka tämän ikinä päädytte lukemaan, ymmärrätte tämän kyllä itsekin oikein hyvin ja vallan mainiosti, että siinä ei TIETENKÄÄN ole MITÄÄN JÄRKEÄ(!!) vaan totaalista hidastavaa HAITTAA laidasta laitaan, että on Helsingissä kokoontuva "Eduskunta" tai "Hallitus" tai mikä lie sen myyräkokoelman nimi nyt tällähetkellä onkaan, joka "päättelee" siellä KESKENÄÄN asioita jotka PITÄISI päättää nyt ja AINA in situ. Tässä ja nyt.

On vain "politiikan" ja sitä veivaavien vitun häikäilemättömien peluriapinoiden ylläpitämistä ja syöttämistä ja hengissäpitämistä ja tekohengittämistä, kierrättää kaikki vitun asiat ihan suotta ja turhaan tuollaisen Turhuuksien Rovion kautta.
Mutta koska ihmisapinat ovat TOTTUNEET siihen, siitä ei USKALLETA poiketa. Koska.....saattaisihan siitä seurata jokin katastroofikin ja näin.

Ja tietysti; koska Poliisi niminen koiranpaskaläjä tai "lauma", saattaisi käydä päälle, koirin ja asein varustettuna, saatanan MEGA petturit sosiopaatit, jos "politiikka" yritettäisiin VIHDOIN kumota ja lopettaa ja ihmiskunta siitä Luciferin ja Juutalaisdemonien ikeestä vapauttaa.

Se näet RUOKKII heidät ja pitää yllä heidän mahdollisuuttaan toteuttaa ahdistelijan ja raiskaajan ja kiusaajan ja saalistajan ja paskahousuisen omia selkäänampuvan sosiopaatin ja kyynisen psykopaatinkin -elämäntapaa ja hauskanpitoa.
He "saavat" määrätä ja päättää. Kuin tomera lapsi, mitä he KAIKKI ovatkin.

JOS tämä pitää erikseen mainita, niin MIKÄÄN siitä mitä sanon ja kirjoitan ei MILLÄÄNLAILLA tai tavalla vapauta MUTANTTEJA vastuusta oman käytöksensä ja tekojensa suhteen; te olette SILTI väärin ja pahan -tekijöitä, oli kyttiä tai ei. Ja VIKA on TEISSÄ ihan absoluuttisesti ja 100%.

Kuten olen sanonut; MOLEMMAT pitäisi heittää roskiin, kytät ja rikolliset. Ja nuo kategoriat sisältää ne mulkut joita tämä blogi nimeään myöden käsittelee.

*

"Poliitikoilla"  EI siis ole mitään merkitystä tai annettavaa, ja sen lisäksi ne ovat AHNEIMMAT kaikista "ihmisistä" sittemmin rikollisten ja kyttien.

Jos jossainpäin koko maata, joka on melko SUURI tila tai aluea, joku päättää (ihan itse!) rakentaa talon. On "poliitikko" ja "politiikka" tai "byrokratia" se mikä siihen tulee häsläämään sekaan ja heittäytyy eteen, ja alkaa kiellellä ja nirppanokkaisesti plärätä omia papereitaan ja katsella onkos tällä ja tällä tyypillä "oikeus" tehdä tämän tai tämän muotoinen tai värinen talo tai muu rakennus ja juuri tuohon kyseiseen paikkaan.

JOS joku todella TARVII tuollaista niin, hei; te ette ole sopivia ELÄMÄÄN. Ylipäätään. Missään, koskaan.
Te olette siinä tapauksessa vain pelkkiä riiteleviä lapsia ja lapsellisia apinoita, jotka ei osaa sen enmpää nähdä kuin hyväksyäkään totuutta, tai päättää kuka saa kuinkakin monta mehevää oliivia tai viikunaa tms.
Ja ken joutuu yksin raapimaan kassejaan ja persettään, paljaalle kalliolle, kuin "Korkein Oikeus" tai muu vastaava, nyt naama PerusLukemille(!!) tämä on VAKAVAA(!!), Vakava Instanssi !"!!!
Jonka kanssa ei kuule leikitä !!!
Siitä on leikki kaukana, ja se KUULUU kuule heille!! Ja sulle ! Sillä on joku merkitys jopa mullekin ! Jos ja kun ja että; joku vitun känniääliö 52.v puukottaa "ryyppykaverinsa" "riidan päätteeksi" johonkin vitun ojaan tai jossain kerrotalossa tai juoppojen rivitalossa tjns vitun ränsistyneessä Saatanan läävässä.
Ehkä "Eduskunnassa" !??! Tahahahahaaaaaa.

Ehkä SÄ et vaan tajuu nääs ? Hei ? Kato !!? Et sä o, vaikka luulet olevasi, yhtä älykäs kuin "Eduskunnan" lihavat ja ovelat  "neuvokkaat poliitikot" ! En tiä, ehkä sä et vaan nää tonkaan asian sitää "Laajenmpaa Kontekstia" tai Suurta ja Kokonaista Kuvaa.
Miten se vaikuttaa koko Valtakunnassa kaikkeen(!!) jos ja kun joku Jarmo tai Kake tai Jari tai Juha tjns, "soittaa kaveriaan kuin viidakkorumpua" ja sitten puukottaa sen toisen kurjan juopuneen, virtsalta ja alkoholilta ja hieltä haisevan vitun paskan, sen mitättömän nahjuksen ja yhdentekevän vitun kännisen mytyn -vielä vähän kuoliaammaksi kuin mitä se jo on muutoinkin ja eritoten "parin jälkeen".

Siis missä, jos ei tossa, on muka jotain "kauaskantoista" ja jotain "mihin kaikkien on puututtava!"  ?!?

Ja NUO, Saatanan Vitun kusipäiset änkyrät, vitun lantapäät känniset jurriset perse olalla pitkin elämäänsä käyskentelevät vitun hapen ja ruuan ja tilan ja juoman ja elämien haaskaajat, on mm kytille yksi primäärisistä TEKOSYISTÄ olla ylipäätään olemassa !

Kun suurin osa näistä känniläisistä megarehveleistä on niin heikossa hapessa ja niin kunnoltaan kurjia, että ne voisi varmaankin hävittää vain työntämällä ne johonkin vähänkin syvempään ojaan, ja sinne ne jäisi ja kuolisi, kaiken muun mutavellin ja liejun ja lietteen ja hulevesien ja paskalietteen ja mustalaisten autoistaheittämien roskien ja muiden jätteiden alle ja sekaan. Ei niillä olisi voimia(!) sieltä kavuta ja könytä tai edes ryömiäkään kyllä, takaisin ylös ja vetään uudet kännit.
Kyllä ne jäis sinne vaan vitun vetämättömät ja vetelät lumput ja paskapussit ja säkilliset hyödytöntä sontaa ja likaisia suolia, makoilemaan ja retkottamaan ja vetelehtimään ja luultavasti uneksimaan uudesta reikäisestä liantäyteisestä verkkopaidasta ja parista kassillisesta halpaa kaljaa.

Siis: miksei tätä paskaremmiä vain kertakaikkiaan AMMUTA ?!?!?! Tai muutoin "hävitetä" ?!?!
Kenties siirretä "reservaattiin" ?!?!?!
Se TUHO mitä ne levittää ympärilleen ja ne elämät mitä nuo saatanan paskarotat TUHOAA ja myös lopettaa.....ei vittu ...se on ... se on jo jotain mistä on melko vaikea enää sanoakaan mitään.

Ilman alkoholisteja ja körttejä ja ehkä ryssiä tuossa naapurissa; "Suomi" olisi oikeasti voinut toteutua !! Tällä itse sijainnilla ja paikalla sinänsä on PALJON PALJON potentiaa, ja minä näen aina hyvin SELVÄSTI tällaiset(kin) asiat, mutta valitettavasti, kuten olenkin jo muuten sanonut, siteeraten elokuvaa "Braveheart" ja muuttaen siitä sen "Skotit" muotoon "Suomalaiset"; "suomen ongelma on että, se on täynnä suomalaisia!"


Eli Pahansisuisia Lantajuoppoja Jantelakisekopäitä ja Imbesillejä Tappelupukareita Idiootteja tundran Lantavillejä Ryssänpaskoja Jotka Ei Kuitenkaan Ole Edes Ryssiä !


Ja kaikkea tätä kännistä vitun lapsellisen ja jälkeenjääneen aliapinan tasoista riidanhaastamista ja "örveltämistä" ja typerää koiranpaskajätkien "kovistelua" ja muuta sonnanluontia, säestää vielä kyttien mielisairas ja aivan häkellyttävän inhottava ja lapsellinen aatos ja eetos ja idea ja toteutuma ja toiminta ja "poliitikot" ahnehtimassa KAIKEN siellä kaiken lopussa tai jopa "päällä" jtai alla tai jossain.

Eli näette itsekin ettei tästä VOI tulla koskaan ikinä mitään.
Tämä loputon hurlumhei on AINUT mihin teistä on tai on ikinä ollut ja tulee koskaan olemaan; te olette vain "muniinpuhaltelevien" junttien känninen ja oppimattoman ärtyisä lajitelma.
Toinen rumempi kuin toinen, ja vielä paljon pahempi.


Mutta hei ! Tärkeintä on että "poliitikkoja" kuunnellaan ja kyttiä totellaan ! Siis; SIKSIHÄN tänne on ninQ synnyttykin ! Hei !? Haloo !?
Dooouuuuh !



Ja ei teistä ITSESTÄNNE mihinkään o, kuten vanhempannekin varmasti teille jo teroitti, niin ...aaayyy, whaddafcuk ?! Olkoonkin perrrrrkele !


Eniwei: mietin vain että, minkähän tyyppisiä nättejä käsilaukkuja ja kaulahuiveja olisi Tänä Kautena naisille tarjolla ? Tai montako senttiä on naaraan euro ? Tai onko Kuala-Lumpurin tytöillä nyt tarpeeksi "Suomalaisen Veronmaksajan rahoja" ? Tai miten hyviä mahdollisuuksia on nykyää joka vitun asiassa naisilla ja tytöillä !?
Entä onko kenties vieläkään tarpeeksi NAIS(!!)kirjailijoita; sillä kenellä voisi ENEMPÄÄ olla SANOTTAVAA kuin NAISILLA !!?

Tai no niin no joo, no, "poliitikoilla" ehkä / kai ? Tietysti.

Ja minkälaisia kampauksia kannattaisi TYTTÖJEN ja NAISTEN ja niiden kaltaisten, suosia nyt esim just tässä talvella ? Ja mitkä kengät olis nätit ? Ja mitkä siltikin ninq uhkuis Voimaa ja "MäPystynSiihe!" asennetta ja toisaalta kuitenkin olis ninq kotiäidinkin kaltaiset ja mukavat ja näin ?

Tärkeitä kyssäreitä !


Menkää töihin jotta kaikki TÄÄ ^ saa jatkua ja olla käynnissä ja olemasa, ja Soiniörkkikin aukoa rumaa typerää karvaista Morlokin turpaansa lehdissä ja Telkassakin aina välillä, ja jotta kaikilla "poliitikoilla" olisi "riittävä" palkka, muiden kiusaamisesta.
Yleensä alimmillaankin noin 5000€ ja siitä ylöspäin. Siis tuo vasta heidän tai niiden työhuoneen, jossa Luhdan torkkupeitot ja Iittalan astiat ja kaikki, se on tärkeetä(!) et sä vaan tajuu(!), siivoojalla !!



Töihin sieltä hushus! Ei se Lindströmin Jarikaan Pyhästä Hengestä elä !!



Tietenkään siis, sillä se on Luciferin lurjus ! Joten Pyhä Henki VIHAA sitä. Kuten minäkin.



Kiitti.

Kommentit