"Kenestä ja millaisista tulee poliitikko(ja) ? "

Kaikkein inhottavimmista.
Rutikuivimmista.
RUMIMMISTA ! Yleensä groteskiuteen asti rumista, esim "Timo Soini" tms.

Sellaisista hössöttävistä pikkusieluisista tiukkapipoista pikku paskapäistä joilla ei ole MITÄÄN yhteyttä henkeen tai mihinkään "hienojakoiseen" ja hienovaraiseen.

Sellaisista tympeistä myyristä vailla lahjakkuutta tai seksikkyyttä tai kauneutta tai mitään khuulia ja kiinnostavaa piirrettä, joilta puuttuu täysin kaikki taju siitä mikä on khuulia ja komeaa ja kaunista ja ylevää ja oikeudenmukaista jne jne. Eli kommunisteista toisinsanoen, tai moukista tai "barbaareista" tai miksikä näitä nyt sanookin.

Niistä jotka jostain syystä syntyvät sellaisen Luciferin käänteispersoonallisuuden kanssa joka vain HALUAA HALLITA. Muita. Piste.
Muiden elämää, komennella muita loputtomiin, ja joka ihan OIKEASTI uskoo ja luulee ja toivoo että asia todella ON niin, että hänelle on suotu jokin erityisoikeus sanella muille, ainakin jos hän "Edustaa" ja "tarpeeksi suurta enemmistöä" tjns muuta paskaa.

Niistä sellaisista kovaäänisistä kailottavista imbesilleistä jotka nousee seisomaan ja huojumaan ja kailottamaan soutuveneessä, keskellä järveä, kun jokin asia pitää heidän mielestään hoitaa jollakin kailottavan tyhmällä ja SUUUUUUREELLISELLA tavalla. Siinä missä minä hoitaisin sen itsee heti ja äänettä.

Sellaisista jotka eivät jaksaa maailmaa sinänsä, sellaisena kuin se on ja ilmenee. Ihan jo siksi että heiltä PUUTTUU sisäinen Yhteys ja sisäinen MINÄ / "itse" ja heillä ei ole myöskään minkäänlaista elävää sielua tai mielikuvitusta.

Sellaisista jotka ovat patalaiskoja, mutta haluavat vaikuttaa jotenkin Sankarilliselta tai edes marginaalisen hyödylliseltä.

Kusipäistä jotka NAUTTII kiusaamisesta.

Sosiopaateista ja psykopaateista.

Epätoivoisista hetero-pillumiehistä, jotka eivät muutakaan keksi römpsää ja valtaa ja rahaa saadakseen, kuin ruveta "politiikkaan". Eli sotkemaan kaikkien asiat, VAIN jotta OLISI "politiikkaa".

Niistä älykääpiöistä "uskovaisista" joiden takia KAIKELLA "uskontoon" liittyvällä on huono ja NAURETTAVA maine. Esimerkki moisesta kaaliaivosta on Juha Paskapussi alias "Sipilä". Ja tuo tuolla ylhäällä ^^  mainittu ruma lihava örkki.

Niistä jotka ovat periaatteessa vain PELKUREITA, ja ajautuvat sinne. Syystä tai toisesta. Muun muassa juuri pelosta. Ja tarttuvat sitten "Julkisen Puolen" oljenkorteen kun eivät muuhunkaan kelpaa tai muutakaan keksi ja kun saavat ensimmäisen tilinsä.....se on siinä sitten.



Niistä vitun tunkkaisista HYPERdorkista vitun painajaisista, joilla ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN käsitystä omasta rutikuivasta naurettavuudestaan, mutta joilla ON totaalisen erehtynyt ja harhainen käsitys omasta Mahtavuudetaan ja Erinomaisuudestaan. Esimerkkeinä käyvät esim Berlusconi tai Juncker tai jopa se "Suomen Suurin Kurpitsa" eli Paavo "Paavi" Väyrynen. Joka lienee muuten, sanottakoon ohimennen(!), joko ihan yhtä tai LÄHES yhtä - tyhmä kuin itse oikeakin "Paavi" !!
Ehkä piirun verran vähemmän Fundamentalisti Marxisti, mutta ...ehkä vain juuri sen. Piirun.
Verran.

"Poliitikkoja" tulee lähes exklusiivisesti "mulkuista".
Sellaisista kusipäistä ja ääliöistä pihviaivoista kuten Lindströmin mulkkuläski. Tai "läskipaska". Miten sen nyt haluaaakin sanoa.

Niitä tulee niistä typeristä jääräpäistä, kuten tuo^, jotka LUULEE olevansa oikeassa, vaikka ovat TOTAALISEN erehtyneitä ja PINNALLISIA ja ajattelemattomia ja idiootteja ja imbesillejä yms. Mutta siis kuten em. typerykset AINA; erittäin erittäin VARMOJA.
Tyhmät on AINA ja poikkuksetta hyvin hyvin hyvin varmoja. Totaalisen Vakuuttuneita.
Täysin Epäilyksettömiä. Kuten muslimitkin.
Ja jutkut.


Julkisia Komentelijoita ja Ahmatteja tulee ahneista inhottavista sieluttomista kusipäistä, jotka ovat Täysin Varmoja ja TÄYSIN ahneita ja TÄYSIN välinpitämättömän erehtyneitä.
Ja usein myös todella harhaisia.
Ja kännisiäkin.
"Junkkeri" on molempia. Ja kaikkea edellämainittua.



"Poliitikkoja" tulee niistä läkähdyttävän mänteistä kusilänteistä älykääpöistä jotka LUULEE että tulee Kaaos ja Anarkia jos ei ole "Valtiota" ja sen ARMEIJAA eli Poliisikyttiä, ihmisiä kiusaamassa ja pakottamassa ja sakottamassa ja kidnappaamassa ja estelemässä joka ikistä vitun asiaa ja omaleimaisuuden esiintulopyrkimystä ja oma-aloitteisuutta. Mitä mm ns "bisnes" vaatisi....

Ja Hyvä ja Nautinnollinen ja ylipäätään TOTEUTUNUT elämä ihan vain sinänsä ja sellaisenaan ja an sich !


*


"Poliitikkoja" tulee niistä itserakkaita ja itseään täynnä olevista kusipäistä, jotka ei vain OSAA ja eikä PYSTY olemaan punkematta etualalle ja jotka rakastaa kuulla itsensä puhuvan. Eli tiedottomista lapsista. Sieluttomista raakileista, ja ääliöistä kailottajista.
HEIKOISTA !

Niistä nahjusheteroista joista ei ole nousemaan tai laskemaan, miten vain, NAISTA vastaan. Ile Kanerva lienee sellainen vitun kusi / spermaruutta. Joka ajattelee kikkelillään. "Kikkeli-Ile" voisikin olla sille oikein oiva nimi.

Valheiden ja Pakon Maailmaan, eli Valtiollisuuteen eli "politiikkaan" eli farisealaiseen juutalaiseen fundamentalistiseen neuroottiseen teatterikusipäisyyteen menee mukaan kaikkein vähäpätöisimmät ja vähäteltävimmät, mitättömimmät nahjukset.
Sellaiset vitun tuhnut, arkipäiväiset talipäät, joilla ei ole mitään käsitystä omasta kuvottavasta tosikon ja nahjuksen ja mitättömän hölmön ja sölköttävän dorkan pölvästin olemuksestaan.

Sellaisista tulee "poliitikkoja". Koppavista kylmäkiskoisista mulkuista, ja sillinaivoisista imbesilleistä ja kovakalloisista jäykkäniskaisista idiooteista ja pelureista. Niistä tulee "poliitikkoja".
Vallan ja rahan AHNEISTA eläimistä.
Nuhjuisista reppanoista, Tuomioja käynee tästä esimerkkinä, ja kostonhimoisista typeryksistä / kommunisteista eli Statisteista eli de facto FASISTEISTA. Per definitionem ja par excellance.

Noista kaikista ^ tulee "poliitikkoja" ja mikä rienaavinta, "KansanEdustajia" !! Vittu että KEHTAAVATKIN saatana !! Siis niinkuin jumalauta ihan tasan oikeasti ! Että vittu KEHTAA !!!

Ei  ..MMMITÄÄN häpyä. Ei alkeellisintakaan. Ne kai luulee ettei mistään joudu lopultakaan vastaamaan, ja ettei kukaan näe ja katso.

Voi Kristus miten VÄÄRÄSSÄ sitä voikaan olla, vitun silmättömät lapset ! USKOKAA HUVIINNE kun minä SANON näin.


Tuollaisia Julkisia Satusetiä ja Komentotätejä tulee mitä arkipäiväisimmistä harmaista peltopyistä ja mitättömistä muurahaisista, jotka kuitenkin KOKEE että heidän "paikkansa" olis olla Ihmiskunnan Kuninkaita. Eli periaatteessa megalomaanisen harhaisista älyllisistä kääpiöistä ja pelkistä "muksuista".
Joita meidän KAIKKIEN tulisi sitten poliisikyttäsedänpaskan "mielestä" SIETÄÄ. Loputtomiin. Kun....nnnn...nniiinn....*niskaansa toisella kädellään hermostuneehkosti hieroen*..kun kyllä ne kumminkin varmaankin Tietää Paremmin.

Ne. Ne jotka ei osanneet valita edes ammattia(an oikein) ? Ne jotka syö KAIKKIEN  muidenkin KAIKEN ?! Ne ?! NE TIETÄÄ ?!?! Ne osaa pyyhkiä perseensäkkin !?

Tarvitsetteko lisää "todisteita" kyttien lobotomiapotilaan ALITTAVASTA tyhmyydestä ?


"Politiikkaan" "lähtee mukaan" ne elämään(sä) kyllästyneet sianpaskat, jotka haluaa vetää muutkin mukaansa. Jotka NAUTTII oikein, paitsi muiden, Heteroksi Oletettujen / "kilpakumppanien", tuhoamisesta ja alistamisesta - niin mitä tylsimmästä ja tyhjänpäiväisimmästä ja pitkäveteisimmästä kuviteltavissaolevasta "elämätyylistä".

Jossa on menoa ja "äxöniä" kuin neliraajahalvaantuneen sairaalahuoneessa. Tosin PÄÄSSÄÄN ei kuhise yhtään niin paljon, mutta muutoin.

Laiskoista.
TOSI! LAISKOISTA!
Jotka silti kehtaa ja tykkää, Lindström, komennella ja kyykyttää ja pompotella muita. IHAN-TÄYSIN-POKKANA.


Sellaisista pullamössösorsista jotka on vain syntyneet Väärään Perheeseen ja sukuun, joille kaikki on jo pedattu valmiiksi. Kuten muusikoiden ja näyttelijöiden lapsista tulee..ennalta-arvaamattomasti..useimmiten......mm...näyttelijöitä ja muusikkoja !!
Tai jotain vitun "käsikirjoittaja-ohjaaja-luova nero-tuottaja ja tanssija-kikkelten hiplaaja ja Kaikkien Komentaja-poliitikko-kirjailija-Kaikkien Taitojen Taitava Taitaja" tjns  PASKAA.
Jotakin Juhlittua ja Ylistettyä Totaalista Keskinkertaisuutta ja tunkkaista lahjattomuutta.

Heillä vain on kyky OLLA ESILLÄ. Thät´s it. SE erottaa heidät niistä joilla olisi OIKEITA LAHJOJA yms, mutta eivät ehkä VIIHDY KUULUISUUDESSA tjns.


...sellaisiakin ON, junou ?...


*

"Poliitikkoja" tulee niistä joilla ei OLE "moraalia" ja jotka eivät VÄLITÄ sellaisesta. Niitäkin ON !
Tietämättömistä.
Ylimielisistä.
Pikkumaisista ja nilviäismäisistä.
Valehtelijoista sinänsä.
Pettureista ja Viidennen Kolonnan mulkuista.
Poikkeavan Vähämielisista ja dementoituneen tyhmistä.
Alkeellisista.
Alhaisista.
Pakanallisen Taikauskoisista, sillä Väärällä Tavalla.
"Koviksista".
Niistä joilla on "jotain todistettavaa".
Demoneista ihmisen kuorissa.
JUUTALAISISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <<<<<==============
Tylsämielisistä.
Aggressiivisistä heikoista rääpäleistä jotka KOSTAVAT tuolla metodilla. Esim femakkoämmät on yksi tähän kategoriaan kuuluvista esimerkkiluusereista. Kuuluvat myös luokkaan Luotaantyöntävän Rumat ja Luotaantyöntävän Kamalan Persoonallisuuden Omaavat JA Luotaantyöntävän Rumat.


Naiiveista tolloista jotka ei oikein ymmärrä mistään mitään.

Sellaisista vastenmielisistä HYPERnörteista isoissa 70-luvun kakkuloissaan, jotka eivät ymmärrä omaa tunkkaista nuhjuisuuttaan ja joilla ei OLE kykyä ymmärtää sielua ja kaikkea mikä on kaunista ja ylevää ja"khuulia" ja millä on "sex appeal"ia ja ELINVOIMAA ja inspiraatiota ja sen sellaista.
Niistä jotka EIVÄT USKO.   Mihinkään.   Paitsi ehkä sen Satanistisen  paskasäkin, patalaiskan JUUTALAISEN syyläisen vitun koiranpaskapussin eli Marxin tympeisiin MANIPULOIVIIN jorinoihin. Yms mitä Lusiferin perseestä nyt milloinkin ruuttaa. Meille Kaikille ! Hiphei ! Hurraa !

Sellaisista ällöttävistä vitun niljakkeista joita INNNHOTTAA itseäänkin olla sellaisia ^ ällöttäviä vitun nahjuksia, ja jotka haluaa tartuttaa sen muihin kuten rikollinen oman iljettävän alkeellisen eläimen alhaisuutensa.

Sieluttomista.
Roboteista.
Kuhnureista.




Tässä on melko hyvä lista siitä millaisista epäolennoista ja vääristymistä ja kasvaimista tulee "poliitikkoja".
Pelkkä mulkuista ja idiooteista ja kusipäistä, olisi tuntunut liian lyhyeltä vastaukselta, eikä täten olisi vakuuttanut teidän sammakonaivojanne, mutta nyt TIEDÄTTE.



Olkaa Hyvät.

Kommentit