Mitä "poliitikot" OVAT ?!

Kiitos !
Ja on todella, TODELLA, hienoa että vihdoin kysyitte ! Luojan kiitos siitä.

Se on merkki alkavasta heräämisestä.

Mutta ! Mennään heti asiaan jotta en unohda mitää tai ajaudu sivuraiteelle.

"Poliitikko" on jotain mitä kutsun nimellä Ammattiloinen. Huomaa siis O A:n sijaan. Ei "lainen" vaan "loinen".
"Poliitikko" on yleensä poikkeuksellisen ruma ja vastenmielinen ja omituinen ja luotaantyöntävä, kuvottavakin, "vitun hyypiö" tai "saatanan perkeleen vitun ämmä!" tai jokin vastaava. Se on epäolento joka katsoo että koska sille ei syntymässä suotu MITÄÄN käyttökelpoisia piirteitä tai mitään lahjaa tai hyödyllistä osa-aluetta, sillä On Oikeus™  pakottaa muutkin olemaan mahdollisimman ahdistuneita ja kireäpäisen kurjia - JA siis tietenkin että; muilla on jotain nimeltä "velvollisuus", syöttää ja vaatehtia ja elättää loputtomiin, kyseinen isomahainen ja pienimielinen, eläintäkin vähempi ja alempi, oksettava määräilevä ahdisteleva itsekäs materialistinen ahmatti ja varas ja tungettelija.
Vaikka OIKEASTI sitä pitäisi vain samantein lyödä VITUN LUJAA(!!) suuhun jos ja kun se IKINÄ sitä typerää leipäläpeään uskaltaa avata, ja heittää se niska-perse-otteella lietesammioon ja/tai vain piestä kunnes se menehtyy saamiinsa akuutteihin, "lääkärinhoitoa vaativiin", vammoihinsa yms.


"Poliitikoksi" tai "politiikkaan" eli Julkiseen Marxistiseen-Juutalaiseen Muiden Komenteluun ja Käskytykseen ja Teatteripelleilyyn ja Varasteluun ja Haittaamiseen ja Ahmimiseen ja Omimiseen ja Moraalittomaan Järjestäytyneen Rikollisuuden Jäsenyyteen, päätyy useimmiten ne jotka joko a) syntyy moista toimintaa JO harjoittaneisiin sukuihin, tai b) jos on jotenkin niin poikkeava, negatiivisessa mielessä, niin jotenkin puutteellinen ja vajavainen ettei vain kertakaikkiaan kelpaa mihinkään muuhunkaan.
Jos esim on kuten Soinin ihmiskarju, yksinkertaisesti vain niin iljettävän ruma ja liian iso, pelkkä iso karvainen ja limainen, ällöttävä, ympäriinsä löntystelevä ahmatti-peräsuoli, tai kuten Graham-Paahtoämmä eli sellainen mulkunnaamainen toisaalta leuaton, mutta sitten toisaalta taas pelkkää liian isoa leukaa(!) - sellainen kertakaikkinen kiusanhenki pikku paskapää joka ei osaa olla puutumatta ympäristönsä asioihin. Jokin tuollainen. Tai sitten vain c) jos on ihan piinkova kommunisti ☭ tai sosiopaatti tai myös psykopaatti. Joita SUURIN OSA kaikista "poliitikoista" ON joka tapauksessa.
Joiden siis tulisi maata haudassa tai maksimissaan lepositeissä pipilässä, EI "Johtaa" muita, täyspäisiä, ihmisiä.


"Poliitikko" on liero joka tykkää yksinkertaisesti näkyä !
Ja myös yksinkertaisesti saada komentaa muita, täysin tuntemattomia ja ventovieraita ihmisiä. Ja käskeä näitä käyttäytymään jotenkin, miten ne EI haluaisi itse ja luonnostaan käyttäytyä.
Ja määrätä niiden elämän sisällön ja suunnan ja suunnat ja rajat.
Ja saada ne toimimaan kuten ITSE HALUAA.
Tätä kutsutaan autistinen solipsismi ja megalomaaninen apinantasoinen vallanhimo tyyppisillä "nimikkeillä".
Tai triviaalimmin "mulkkuudeksi" tai "kusipäisyydeksi" tai "itsekkään mulkvistin kovapäiseksi pullisteluksi" tjns. Tai miksei myös "hyödyttömän hännystelijän etualalle ja esiin työntymiseksi".

"Poliitikko" ja kyttä on molemmat täydellisiä(!) esimerkkejä siitä alunperin Englaninkielisestä sanonnasta että "tyhjät tynnyrit kolisevat eniten".
Täs-mäl-leen !  Heillä ei ole kertakaikkiaan MITÄÄN sisältöä tai lahjakkuutta tai mitään ANNETTAVAA saati sitten sanottavaa, silti molemmat edellämainitut virulentit loiset ja basillit ja paskiaisameebat ei vain voi olla työntämättä itsään esille, kuin puoliksi itsetietoinen kyrpä / pullistunut mulkku, ja änkemättä esim TV-kameroiden eteen tai olemaan vain sanomatta mitään omaa tyhmää ja murjottavan tosikkomaista vastenmielistä koiransontaa suoraan ryssäläisestä Helvetistä - jossakin "(t)ulostetun median" sivuilla.

"Poliitikot" tykkää näkyä, kuten sanoin. Ne oikein nauttii siitä kun ne saa olla salamavalojen räiskeessä, kuin 1930-luvun Hollywood Filmitähdet, ja tv:n haastatteluissa, TV ja "media" ovat "poliitikoiden" kanssa yhtä ja samaa ja jakamatonta joukkoa (joskin Hoi Polloi ei näytä käsittävän edes tätäkään vähää!) - ja ne tykkää puhua siinä polleena mitä häkellyttävintä ja tyhmintä paskaa mitä maaraukka on koskaan päällään kantanut. Sittemmin Stalinin ☭ "ihmis"persläven.
Tai myös "räppäri Peilfeis" käy esimerkistä.
Joka siis on käsittääkseni SUKUA Staalinille.

"Poliitikot" tykkää olla kameran edessä ja näkyä sillain niinku vähän sivustakin ja sillain sivusta / viistosta ja näyttää, kuten kyttäkin omissa lapsellisissa "ajatuksissaan", ihan "sika khuulilta" sölköttäessään jotain abstrakteja pelkurihönön toiveitaan ja / tai käskyjä takapuolesta (johon "politiikalla" lienee suora yhteys)  ja mitä vain maan ja Helvetin, josta ovat esiinkin nousseet, väliltä.

Toisin kuin suht täyspäinen ihminen, "poliitikko" EI häpeä ! LAINKAAN! Ollenkaan !
Sitä ei vain haittaa. Ihan kuten kyttääkään. Tai leijonaa tai karjua tai porsasta tai koiraa tai Tasmaanian Paholaista tms.
Ne on VAIN ELÄIMIÄ. Eikä eläin häpeä ! Se ei tunne moista käsitettäkään.
Koiran ym kivespussit esim, on koko ajan täysin(!) näytillä, ja jopa persläpi(!!!!), muttei se niitä HAITTAA !! Herran tähden ! Kuten sanoin, toistan, ne on vain eläimiä. Ja eläimellinen alhaisuus ja alkeellinen muinaisuus ja hävettävät häpeälliset asiat esineet teot sanat / päästetyt äänet, paikat ja mikä vain, ei haittaa niitä jotka ovat syntyneet biologiaan, joka elää edelleen Paleoliitista villiapinan kautta. Ehkä Jurakauttakin, se vaihtelee, muttei paljoa.

"Poliitikko" voi ihan helposti ja hyvin sanoa vaikka että "emmä millään LATTIALLA seiso!" - seistessään lattialla. Ja ilmeisesti Te Kaikki uskotte tämän. SE taasen johtuu siitä että te olette ihan uskomattoman ja suunnattoman tyhmiä ja typeriksi (onnistuneesti!) tehtyjä. Ja menettäneet uskon ja toivon ja itsetietoisuuden RIPPEETKIN. Ja te olette vain alistuneet ja tyytyneet.
Minä en IKINÄ tyydy.


"Poliitikko" on myös, omasta ja "Kansan ☭" -EI MINUN!! HUOM!!- tympeän typerästä ja mielisairaan sekopäisestä näkökulmasta "Maallistunut / Lihallistunut Jumala".
Mitään muuta ei voisi edes päätellä. Siihen se johtaa jos ja kun katsoo ihmisapinoita ja heidän Idoleitaan eli kyttiä ja "poliitikoita" ja muita KhasaariJuutalaisia demoneita ja epäjumalia ja modernien aikojen Neekeri(heimo)päälliköitä.


"Poliitikko" on se KUSIPÄÄ joka tulee, kun olet vaikka lakaissut oman talosi ulkopuolisen tieosuuden liian siistiksi, antamaan siitä sinulle "sakot", tai jos keksit jonkin uuden ja hienon keksinnön, "poliitikko" ja kyttä ja muut varkaat, on ne vitun niljakkeiset loiset jotka liimautuu sinuun kiinni ja tuohtuneesti(!!) ikäänkuin olisit juuri tehnyt jotain tuomittavaa(!!) ja väärää(!) parantaessasi ja edistäessäsi planeetan kaikkien kurjien vitun ihmisapinoiden elämää jollakin tavoin, änkevät ahnehtimaan ja komennellen varastamaan siitä "oman reilun osuutensa", ja luultavasti siis siltikin; "sakottamaan" sinua.
Sitten ehkä levittelevät loukkaantuneena ja myötätuntoa ja sääliä keräillen, median(sa) sivuilla ja kuvissa, uhria esittäen ja ollen muka-täysin-hämillään että "miksei musta nyt taaskaan tykätä?!? Hei !?"

"Poliitikko" on se, kenties "sota-ajan lapsi", rasittava maanvaiva, huomionkipeä pikku nylkyttäjä, joka ei vain osaa pysyä sivussa ja poissa, joka VAATISI ihan OIKEAA "kanttia" yms, joka pyörittää vaikka lautasia, käsissään ja jaloissaan ja suussaanolevan tikun nokassa, samalla tasapainotellen yksipyöräisellä; VAIN pysyäkseen "esillä" ja "näytillä".
Ja tätä EI siis hävetä !!! Toisin kuin jos sen tekisi Tavallinen Ihminen, esim nuori pojankloppi, sille huudeltaisiin että "vitun pelle!" ja "vitun homo!", mutta kun sen tekee "poliitikko", kaikki idiootit älykääpiöt, "ex-Nokialaiset" siilitukkaiset Volvolla ajavat nynnyt nörtti-isät pakottaa VÄHINTÄÄ yhtä tyhmät ja oksettavat jälkeläisensä, poikansa luulisin, kädet pantussa siinä lähes kyynelsilmin ja ylpeänä, katselemaan ja SIETÄMÄÄN(!!) ja kuuntelemaan tuota typerää näkyä ja sitten "opettavat" lapsilleen että "tuollaista täytyy olla! Tällästä täällä vaan  O !!! Ei sille mitään MAHDA !! Muuten olisi Kaaos ja Anarkia!! Kato nyt setää ja äänestä sitä sitten!".
Vitun paskarotta.
Sen sijaan että OPETTAISI sille jotain, yhtään MITÄÄN, oikeasti HYÖDYLLISTÄ ja oikeanlaista, kuten ehkä esim; katso tuota mulkkua... katso, noooin, ja nyt  pidä se vakaana ja pidä tähtäin suurinpiirtein siinä rinnan kohdalla, tähtää aina "keskelle kroppaa / massaa" sillä siihen on helpointa osua, ja todennäköisintä - sillä ihmis-aseet on PALJON paskempia todellisuudessa kuin elokuvissa ja hysteerisen pelkurimaisten ämmien kuvittelemissa ja yöllä painajaisissaan näkemissä, kuvitelluissa tyhmissä harhakuvissa ja myös luuloissa...ja nyt...vedä liipaisinta ja AMMU SE !

*BÄNG!*


Suuri pamaus, ei "poliitikkoa".
Allest Klar.



"Poliitikko" on tungettelija ja loinen par excellance.
Ja siis TÄYSIN vailla häpyä syntynyt iljettävä vitun saastainen Perkeleen elukka. Joka kuitenkin kai LUULEE olevansa jokin "Jumalaallisesti Oikeutettu ja Johdettu Pyhmimys, Joka Itsettömästi Auttaa Kansaa ja Ottaa Vähän Itteleenkin Rahaa ja Näin".

Esim ÖrkkiTimon tapauksessa asia on HYVIN yksinkertainen; se ruma inhottava pullistunut ihmis-sika (yllättävän tyypillinen somatotyyppi "poliitikoilla" muuten!) on huomannut jo ehkä ala-asteella, viimeistään ylä, etä "sille ei ole kauheasti vientiä" ja että sitä tupataan, sikäli kun kiusaajien fyysiset voimat riittävät, tuuppimaan seinille ja ehkä nurin heinäpellollekin ja miksei ihan suoraan vain lantakasaankin, ja nimittelemään jne, joten siitä on tullut juuri ja juuri "riitävän ovela" jotta se pystyy ahnehtimaan Toisten Ihmisten Rahat ja Ruuat omaan Liian Isoon Porsaanmahaansa, tai kaikkiin neljään mahaansa. En tiä.
MINULLE tulee vain mieleen että; miksei se vain asu jossain "palvelutalossa" tai vain PYYDÄ jatkuvasti muilta ihmisiltä ruokaa tai ruokavustusta / apua ? Miksei se mene esim niihin nykyään niin suosittuihin, ehkä osittain Timpankin takia(!), -"leipäjonoihin" ?!? Ja syö SITEN sitä vitun kuvottavan typerää alkeellista ja pulleaa primitiivimahaansa täyteen ?! Tai vain tapa itseään, jolloin maailmasta vapautuu ruokailu ja juoma paikka noin sadalle normaalikokoiselle ihmisapinaolennolle.

Muttei niin käy koska se olisi liian oikein ja oikeamielistä ja moraalista ja sietokykyä vaativaa ja kovuutta ja sisua ja thumosta ja sen sellaista. Ja jos päätyy "politiikkaan"- on näyttänyt olevansa sen absoluuttinen vastanapa ja virnuileva vastakohta ja irvikuva.
Sellainen mitä Tavallinen ja Lahjaton Kansa ☭ kutsuu "pullasorsaksi" tai "syöttilääksi". Mikä on lahjattoman keskinkertaista nimittelyä, mutta ajaa sikäli asiansa että se pitää kyllä paikkansa.


"Poliitikko" ON, häirikkö, asioiden sotkija, turhaa monimutkaista sekasotkua ympärilleen levittävä inhottava ja ilkeä loinen, hapannaamainen vitun katkera rumislus ja/tai MEGAtyhmä läjä tyhmää paskaa, suutaan soittava komentelija ja rutikuiva nörtti"äijä" joka kokee kai olevansa "ihan vitun kova jätkä" määräillessään Hoi Polloita PAPERIN AVULLA(!!) ja kyttien tyhmää ajattelematonta väkivaltaista moraalitonta pahuutta ja aseistusta ja koiria hyväkseenkäyttäen.

Visuaalisena referenssinä; "MaPe"  tuli nanosekunnissa mieleeni. Vitun tyhmännäköisen ruma naisellinen menninkäinen. Luultavasti se käyttää naisten kenkiäkin ! Hahahahaaa, ja tottakia siis ostaa vaatteensa lastenosastolta. Vitun tympeän ruma iljetys. Se hyypiö MÄÄRITTELEE "mitätön nahjus" ja "poliitikko" ja "ruma töttöröpäinen Finuiitinpölvästi" ja "naurettava dorka" ja "rutikuiva mitättömyys" yms käsitteitä minulle. Totaalisesti ja täysin.
Ja siis "peruukinkäyttäjä".


"Poliitikko" on, summa summarum, Juutalaisten "oikeuttama" omiensa häiritsijä liejurotta ja paholainen ja pelkuri, ja sätkivä sekopää ja ahne varas ja sosiopaattinen komentelija ja oletteleva manipulaattori ja täysin häikäilemätön varas. Eli identtinen kytän kanssa, mutta yleensä aseettomampi. SIIHEN "poliitikko" tarvitsee nimenomaan noita suomen paimenkoiria eli kyttiä.
Ihan kuten raiskaajankin täytyy pitää uhriaan aloillaan; sillä harvempi sitä HALUAA tulla raiskatuksi tai ryöstetyksi tai elää kuten "politiikka ja lait" määrää.
SIIHEN "tarvitaan", HE tarvitsevat(!!), PAKKOA.

Poliisikyttäsikapaska ja "poliitikko" ja Juutalaiset, LUULEE ja HYVIN VAHVASTI(!!) ja täydellä "asenteella"(!!), että vain koska HE on sattuneet syntymään; Kaikilla Muilla, jotka siis ovat heitä vähempiä märehtiviä sorkkaeläimiä, on jokin nimeltä "velvollisuus" tai jopa "vastuu", pitää HEIDÄT keinolla millä hyvänsä elossa ja yltäkylläisen elämän syrjässä kiinni ja yksinkertaisesti vain mukisematta totella heitä.
Kuin lapset jotka määräilevät vanhempiaan.
Tai jokin fyysisistä voimistaan ylpeänä pihisevä, sylkevä, kehari. Tunnekin pari moista hahmoa itse!
Täydellisen ällöttävää, on ihan hyvä kuvaus. Ja totaalisen nurinkurista.


"Heikkojen Tyrannia vahvojen yli" kuten Oscar Wilde sanoi, "..ja se on ainut Tyrannia mikä kestää"



Kiitos ja olkaa hyvät.

Kommentit