Miksi on "politiikkaa" ?

Taaskin; hyvä kysymys ! Alat heräillä ?!

SIKSI että olisi "poliitikkoja" ja "politiikkaa".
Siksi että HE / NE voisivat tehdä mitä lystää ===> SINULLE, mutta sinulla ei olisi tässä elämässä ja ulottuvuudessa, ja biologiaan inkarnoituneena ja maaplaneetan pinnalla edes MAHDOLLISUUTTA, mieluiten edes YRITTÄÄ, toteutua ja toteuttaa OMAA henkilökohtaista individuaalista persoonallisuuttasi ja idiosynkraattisia piirteitäsi ja Kohtaloasi, eli junou; kaikkia niitä aidosti ja oikeasti hyviä ja Jumalaallisia ja Jumalasta piirteitä. Kaikkea sitä mikä on AINUT syy ylipäätään "nousta aamulla" sängystä tai roskalavalta tai mistä vain pahnoilta ja pohjalta.

SIKSI niitä on.

Jotta HUOMIO olisi vain ja ainoastaan ja jatkuvasti(!!) ja eksklusiivisesti HEISSÄ, ja heidän ihanVITUN INHOTTAVISSA kusipäisissä happamissa ja rutikuivisa ja epämuotoisissa ällöttävissä rotanpaskanaamoissaan.

SIKSI että ne pikku Himmlerit saisivat kostaa oman kuvottavuutensa SINULLE !!!! Ja minulle eritoten.
Ja siksi että luonnon olosuhteet voitaisiin kääntää päinvastaisiksi ja nurinniskoin, ja ämmät esim "johtaa", mihin he eivät kykene, eikä heidän tulisikaan mistään vitun syystä kyetä. Se on silkkaa tyhmien idioottien tyhmää ja TURHAA hulluutta.
Tyhmien tylsistymistä.

"Poliitikko" on tyhmä ja lapsellinen, itserakas ja itseään täynnäoleva tyhmä ja alhainen paska, ja mitätön ja lahjaton ja hävytön ja härski ja häikäilemätön VARAS. Kaikki ne "ihmisen" atavistiset ja alhaiset ja muutumattomat ja alkeellisen muinaiset huonot ja kamalat ja pahimmat ja ilkeimmät ja typerimmät ja saatanalisimmat ja saastaisimmat piirteet tuotuna alasti ja häpeättä esiin ja kohdevaloon, eli vähän kuten leijonan osa naisistakin !

"Politiikkaa" on tämän takia.
Ja SIKSI että siinä lilluvat vitun kusipäät ja vesipäät ja öykkäröivät nyhveröt paskapäät ei jotuisi ITSE ns "oikeisiin töihin" vaan saisivat "syödä kuormasta" ja ohjata kaikki kuormat omaan pihaansa josta orjansa sitten kantaa ne heidän kellriinsa ja jääkaappiinsa suoraan, jotta he voivat syödä koko kuorman ja KAIKKI kuormat !
Ja syyttää sitten muita jostakin, vaikka "rasismista" tai jostakin. Kuka välittää mistä.

"Poliitikko" ON, ihan tasan täsmälleen, sama kuin muurahaispesän "sammunut" kuningatar. Maho tjns, josta ei ole enää mitään HYÖTYÄ, mutta joka käytäytyy kuin olisi jokin ei vain ylipäänsä marginaalisen hyödyllinen tai vain marginaalisen haitallinen, mutta KORVAAMATON osa "Yhteisöään" ja jotain mitä ne muut TARVII.

Vittu jos puhutaan häikäilemättömästä, polleasta pokasta ja paskanpuhumisesta ja itsetietoisuuden täydellisestä puuttumisesta tai sen tahallisesta sivuuttamisesta niin....


Eli kerrataan; TÄMÄ ^ kaiken takia on "poliitikkoja ja politiikkaa" Siksi että niitä olisi ja että ne saisi haitata kaikkia ja kaikkea ja loputtomiin ja koko ajan ja että kaikki hyvä ja kaunis ja itsestäänselvä ja totuudenmukainen ja jumalainen ja minkään väärti ja komea ja hieno ja laadukas ja VAPAA ja yksilöllinen ja itseriittoinen ja kyvykäs ja "kapitalistinen" ja hyödyllinen ja siedettävä ja sen sellainen EI voisi totetutua.



Spitaalisia jotka   ♪♫"liimautuu sun vartaloon" ♬♩














Lisäys klo 06:22

"Politiikkaa" on MYÖS siksi että se toimii jonkinlaisena, kuten sanoin Primääriblogissa, kainalosauvojen tavoin. Keskiverto Perusheteroille ja maailmankuvalleen ☭.

Se on sellainen, HEILLE siis(!!) ei minulle, sellainen jokin lämmin huopa koko maailman ylle, jottei kaikki olisi vain juuri niin yksioikoisen itsestäänselvää ja yksinkertaista ja suoraviivaista kuin se ON, ja OLISI ilman "politiikkaa" eli näyteltyä monimutkaistavaa teatterimaista rikollisuutta ja keplottelua ja puliveivausta ja manipulointia ja valehtelua ja kiusaamista ja ongelmienluontia.
Muutoin sitä vain esim voisi kolata lunta ja sitten siinä olisi ne kolanjäljet maassa ja se lumi siinä mihin se kolattiin ja siinä kaikki.
Jos rikkoo ikkunan, on rikkinäinen ikkuna.
Maailma humisee näennäistä tyhjyyttään, ja se minkä tekee, sen saa ja se on. Kuten siis risa ikkunalasi tai murhaamasi kusipää veressään kierien maassa.
Tai hieno piparkakkutalo jonka itse TEIT ja leivoit; SIKSI se ON siinä. Se ON siinä, ja se johtu siitä että SINÄ TEIT SEN.
SIKSI   SE  on siinä. "Politiikka" taas on pyytämättä ja väkisin, vaikka KUKAAN ei ole ilmaissut sitä haluavansa. Se vain asettuu siihen kuin virtahepo synttärikakun päälle tai raiskaaja uhriensa haaraväliin jne.
Sillä tuntuu omasta mielestään olevan oikeus, ja on niitä "Virallisia" logojakin ja Vaakunoita ja kuuluisia nimiä ja ennakkotapauksia ja kaikkee ! Hei !?...eihän niitä voi sinänsä sivuuttaa ja jättää sikseen ja kävellä NIIDEN yli !!
Herrantähen !


"Politiikka" on toisinsanoen; ihmisapinoiden täällä alhaalla, keskenään -tosin vain osan heistä- järkkäämä ja junailema epätoivoinen näytelmä, kun Yhteys Jumalaan / Henkeen on de facto KATKENNUT ! Ja olennot käyneet tyhjiössä pelokkaiksi ja epätoivoisiksi.
Sitä aukkoa ja tyhjiötä koitetaan peittää ja tilkitä ja täyttää, näillä puupäisillä vitun pölvästeillä jotka on niin itseään täynnä ja rakastavat niin omaa ääntään ja tyhmyyttään, että kehtaavat ihan pokkana ottaa sen roolin mihin älykääpiömäinen "Kansa ☭" heidät työntää ja tunkee; eli "ihmisjumalia" tjns.
Totaalisinta Pakanuutta tai "epäjumalan palvontaa" tälläpuolen tulen ja kuoleman palvonnan / islamin jos lyhyesti halutaan asia ilmaista.

Ilmeisesti se kiinnostaa monia että on olemassa jokin MEGAhidas ja asioita tahallaan aivan romahduspisteeseen / imploosioon asti hidastava "instanssi". Jokin joka varmistaa että maailmalla olisi edes jotkin simpanssienkin käsitettävissäolevat RAJAT !
Joita "vastaan" sitten toki heittäydytään kuin vapaapainijat kehänköysiä vasten, juosten kuin vähä-älyinen siinä eestaas, hiessä ja huohotaen, pelleillen sekin NÄYTELLYN sisällön parissa, ja mitä vastaan vähän "kapinoidaankin" tjns.



Touche !

Kommentit